Skip to content

Rólunk röviden…

A történetünk

több mint 10 évvel ezelőtt kezdődött.

„Soha nem mond, hogy nem lehet megcsinálni. Mond azt, hogy kitalálunk valamit, megtaláljuk a megoldást!”

Zsámboki Tibor

Mindig ez volt, jelenleg is ez az irányelv, és mindig is ez fogja meghatározni tevékenységünket.

Cégünk 2012-es alapítása óta, 100% családi tulajdonban működik. A kezdeti egyszerűbb karbantartási munkálatoktól folyamatos fejlődésünk eredményként, ma már az átfogó ipari szolgáltatások és egyedi gyártási megoldások szállítóivá válhattunk.

2014-ben az NCR Corp. jelentős világpiaci részesedéssel rendelkező, vezető ATM-gyártó és a különböző iparágak számára innovatív önkezelő technológiák széleskörű szolgáltatója bízta meg cégünket, multidiszciplináris karbantartási valamint eszközbeszerzési feladatokkal.

2021-ben az ENNOCONN magyaroroszági induláskor az elsők között voltunk, akik komplex gyártástámogatási és létesítmény üzemeltetési szolgáltatással, sikeresen támogattuk a gyártás mihamarabbi elindulását. Bár a kezdeti feladatok is jelen vannak, mára az összes főbb területet érintő átfogó szolgáltatáscsomag keretein belül dolgozunk együtt.

2022 -ben cégünket választotta az IGT hazai gyártóegységének kiépítése kapcsán, mely a teljesség igénye nélkül, magába foglalta a teljes gyártási infrastruktúra kialakítását, az erős és gyengeáramú gerinchálózat, valamint a végpontok megtervezését és kialakítását, IT rendszer kiépítését, a biztonsági rendszerek, valamint tűzjelző és gázzal oltó berendezések kialakítását és telepítését.

A gyártási folyamatok hivatalos elindulása óta is folyamatos a jelenlétünk, beszerzési szolgáltatásainkon keresztül biztosítva a termelési folyamatokhoz szükséges fogyóeszközök és szolgáltatáscsomagok folyamatos rendelkezésre állását. Mindezt úgy, hogy a lehető legalacsonyabb árat érjük el a beszállítóknál, mindeközben ügyelve a minőség fenntartására.

Záró gondolatok

.

MAGYAR CSALÁDI VÁLLALKOZÁS
100

Kiválóan hatékony

Vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy személyre szabott megoldásokkal és szakértői támogatással maximalizálja vállalkozása hatékonyságát.

Mélyen elkötelezett

Számunkra minden ügyfél fontos, és szívesen dolgozunk együtt Önnel a legmagasabb szintű szolgáltatások és eredmények eléréséért.

Magasan képzett

Válassza magasan képzett szakértőinket, hogy kihasználhassa a szaktudásunkat és személyre szabott megoldásainkat a legmagasabb szintű szolgáltatás eléréséhez..

Cselekedeteinket értékek vezérlik

Lépjen kapcsolatba velünk most! Az Ön érdeklődése fontos számunkra. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma, személyre szabott megoldásokért és gyors segítségért.